Свети Валентин е може би най-любовният ден от годината или

...
 
Свети Валентин е може би най-любовният ден от годината или
Коментари Харесай

Защо жените не обичат Свети Валентин?

 

Свети Валентин е може би най-любовният ден от годината или най-малко денят, в който всички влюбени демонстрират любовта си по друг начин- може да бъде сантиментален, буен, неочакван или нетрадиционен. Двойките си разменят картички и подаръци- най-често във формата на сърца, а дамите наложително получават цветя- класиката червени рози.

 картички
Около 1 милиард картички за Свети Валентин се разменят всяка година на този празник

Според статистиката на Groupon , приблизително мъжете харчат към 217 $ за дарове за техните половинки на празника Свети Валентин. И на вятъра. Половината от дамите не могат да устоят този празник- с всички тези наложителни сърца, цветя, шоколад и шампанско и всичко да наподобява толкоз съвършено, само че за жал единствено 1 ден в годината.

 ключ
В някои елементи на Европа, двойките си подаряват ключове като сантиментален жест и покана за „ отключване на сърцето “

Освен това, „ Денят на Свети Валентин е изпълнен с високи упования “, споделя професор по логика на психиката Джейн Гриър. Мъжът счита, че дамата има потребност от диамантени обеци и вечеря в най-хубавия италиански ресторант и че се нуждае от най-фантастичния секс, само че в последна сметка и двамата биха били по-склонни да гледат телевизия.

 бонбони
В Япония традицията е дамите да подаряват бонбони на мъжете

От дамите пък се чака да бъдат в невероятна рокля, да бъдат красиви, умни, секси и женският пол би трябвало да показа нещо необикновено. Всичко това кара дамите да се усещат като индивид, изкуствено въплъщение на романтиката. Следователно, високите упования и стресът от подготовката за празника Свети Валентин плаши дамите, които избират да прекарат една уютна вечер в дома си без лавина от ненужни дарове.

Семейният психотерапевт и професор по логика на психиката Пол Хокмайер поучава мъжете да слушат желанията на дамите на този ден. Ако спомене, че се любува на мисълта за цветя и свещи- подгответе сантиментална изненада на 14 февруари. Ако единствено спомене празника без нищо друго- оставете я сама да избере какво да вършиме на този ден.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР